Org.nr.

  982137772  

  

  NoAbuse

  Tømmervn 5

  3681 Notodden

  tlf: 35 01 20 50

  e-post

  post@noabuse.no
    

    

  Last ned plakat

        
 

 
 
Avisnytt seksualisert vold


 


Nettavisen 30.08.2006
Nye sexanklager mot psykiater
For fjerde gang belastes Østfold-psykiateren med sexanklager.

Nettavisen 23.08.2006
Jeg hadde sex med JoBenet
John Mark Karr innrømmer at han misbrukte JonBenet Ramsey (6) før han drepte henne.

Nettavisen 17.08.2006
Jeg drepte JonBenet
I romjula for ti år siden ble JonBenet Ramsey (6) funnet drept hjemme i kjelleren. Nå innrømmer en tidligere lærer drapet.

Nettavisen 16.08.2006
100 nye tips
Politiet ringes ned av publikum som mener å ha viktig informasjon om hvem «lommemannen» kan være Les mer
Stavanger Avisen 08.09.2006
Pedofil-skandale opprører Danmark
Rudy Frederiksen (57) var ansatt Ringkøbing Amt som sikker-chat konsulent. Som statlig ansatt skulle han lære barn om sikker internettbruk. Men på fritiden kontaktet han og filmet unge piker, mens de hadde sex med ham Les mer

Aftenposten 08.09.2006
Jente (11) misbrukt av opp til 20 gutter
Mens en eldre jente (16) var sex-instruktør ble 11-åringen misbrukt av opp til 20 gutter i dette huset i Milwaukee.

Dagbladet 08.09.2006
Mann mistenkt for voldtekt
Poliet har pågrepet en mann etter at en kvinne skal ha blitt voldtatt på Sagene.


Fædrelandsvennen 08.09.2006
Jente (8) sextrakassert på skoleveien
Skoledirektøren skjønner at foreldre blir grepet av frykt.
17-åring siktet for voldtekter i Søgne
En 17 år gammel gutt er pågrepet anmeldt og siktet for voldtekt av to 15-16 år gamle jenter i Søgne. Voldtektene skal ha skjedd etter at jentene var blitt skjenket hjemmebrent med høy alkoholprosent.
Etterlyser vitne etter voldtektsforsøk
Politiet ønsker kontakt med en dame som skal ha vært i nærheten da en 44 år gammel kvinne ble forsøkt voldtatt natt til lørdag.

Bergens Tidene 08.09.2006
Skjenket og voldtok jenter
En 17 år gammel gutt er siktet etter at flere yngre jenter skal ha blitt skjenket hjemmebrent og voldtatt.

Lofotposten 08.09.2006
Voldtektssaken fortsatt uavklart
Politiet etterforsker fortsatt den angivelige voldtektssaken sist lørdag i Svolvær.

Aftenposten 06.09.2006
Misbrukte fem jenter
Mann tiltalt for 28 overgrep. Det yngste offeret skal ha vært 13 år.  

Avisa Nordland 06.09.2006
Hoppet på sjøen etter voldtekt
Den 18 år gamle jenta som angivelig ble voldtatt natt til søndag i Svolvær, forlot politihuset og hoppet på sjøen.

Adresseavisen 06.09.2006
Ingen spor etter lommemannen
Ingen har så langt sett spor etter bilen politiet tror «lommemannen» bruker.

Dagsavisen 06.09.2006
Natascha: Jeg tenkte kun på flukt
To uker etter at savnede Natascha kom til rette, lar hun seg intervjue i østerriksk fjernsyn onsdag kveld.

Finnmark dagblad 21.08.2006
Politiet ignorerte sex-anklager mot politimann i vest
Kvinnen som har anmeldt en politimann i Vest-Finnmark for sex-overgrep på begynnelsen av 80-tallet, har også tidligere prøvd å gå til politiet med denne saken, men nådde ikke frem.

Nettavisen 21.08.2006
Til krig mot horekunder
Kvinnegruppa Ottar ser for seg veien videre i et mer militant spor. - Feilslått, mener SV.

Stavanger Avisen 21.08.2006
DNA i trafikksak oppklarte voldtektssak
En fyllekjører ble fredag stanset i Sundsvall. På vanlig måte, slik det gjøres i Sverige, ble det tatt DNA av mannen. Det viste seg å matche med en uopklart voldtektssak. Les mer

Adresseavisen 21.08.2006
Kvinne forsøkt voldtatt
En kvinne (23) skal ha blitt slått i hodet med en flaske, og forsøkt voldtatt på en plen ved Lerkendal.

Dagbladet 21.08.2006
MTV-stjerne arrestert for barnesex
Bam Margeras onkel, Don Vito.

Dagbladet 16.08.2006
Ordmagi mot voldtekt
«Bør ikke jenter få spankulere nakne nedover Karl Johan uten å bli voldtatt?» spør Elin Rødahl Lie fra Oslo Sosialistisk Ungdom i Dagbladet 13. august.

Nettavisen 16.08.2006
Her lurer han sitt offer
Her får den beryktede overgriperen en ung gutt til å beføle ham. Offeret er ett av over 100.
Avviste sex-ordfører
Sex-sjikane-dommen mot ordfører blir stående. - Kjempeflott, sier offeret.

Adresseavisen 16.08.2006
Oppsøker barn ved skoler
Områder rundt barneskoler er den etterlyste «lommemannens» mest brukte sted for å finne gutter han kan forgripe seg på.

Bergens Avisen 16.08.2006
Kirketjener hadde sex med lik
En kirketjener i Sverige er avslørt for å ha hatt sex med et kvinnelik i en kiste.

Smaalenenes Avis 12.08.2006
Misbrukt 90 gutter under 12 år
Politiet i Follo og Kripos etterlyser en mann i slutten av 30-årene som er mistenkt for å ha misbrukt rundt 90 små gutter. Flere av forholdene skal ha foregått i vårt politidistriktet.

Telemarksavisa 12.08.2006
22-åring siktet for voldtekt av 17-åring
En 22 år gammel gutt fra Langesund er siktet for den angivelige voldtekten av en 17 år gammel skiensjente i Langesund sentrum sist helg.

Aftenposten 12.08.2006
Ettersøkt for seksuelt misbruk av 91 gutter
Politiet trapper opp jakten på en mann som skal ha begått seksuelle overgrep mot hele 91 gutter
15-åring var sex-vikar for sin egen mor
Kvinnen lånte ut datteren (15) som sex-vikar, mens hun selv ikke var i stand til å ha sex med samboeren. 

Bergens Tidene 12.08.2006
Forgrep seg på 13-åring
En 37-åring skal ha innledet et forhold til en 13 år gammel jente i et hestemiljø i Bergen. Nå er han tiltalt for seksuell omgang med en mindreårig.
Vil løslate voldtektssiktet
En pedofilidømt 41 år gammel mann som er siktet for voldtekt og frihetsberøvelse av en 15 år gammel gutt, ble i dag løslatt av Bergen tingrett.

Bergens Avisen 12.08.2006
Forgrep seg på tre gutter
Før sommeren sonet 60-åringen ferdig en dom for sexovergrep. Nå er han tiltalt for overgrep mot en tredje gutt.
Ville løslate voldtektssiktet
Den pedofilidømte 41-åringen er nå siktet for voldtekt mot en 15-åring. Likevel ville retten løslate ham.

Stavanger Avisen 10.08.2006
Traff nettdate - inneperret og voldtatt i 24 døgn
Den 15 år gamle Jasminka fra Kolding skulle treffe nettdaten. Da ble holdt innesperret i 24 døgn og voldtatt mens gjerningsmannens foreldre passet på henne. Nettdaten ville tvinge henne til å gifte seg med ham. Les mer
Kvinne angrepet for sønnens sexovergrep
En kvinne ble tirsdag kveld overfalt i sitt hjem og skambanket av seks personer. En av de mistenkte er far til en pike som har vært utsatt for sex-overgrep av kvinnens sønn. Les mer

Asker og Bærum budstikke 10.08.2006
Onanerte foran 11-åring
En 55 år gammel Bærums-mann må i fengsel etter å ha blottet seg for en 11 år gammel jente. Hele saken

Rogalands avis 10.08.2006
Blotting på Våland
En mann i 20-årene gikk rundt i trusa og blottet seg for en kvinne på Våland natt til torsdag.

Romerikets blad 10.08.2006
Kateket tiltalt for barneporno
Den tidligere kateketen i Eidsvoll hadde minst 124 barnepornografiske bilder på pc-en sin.

Aftenbladet 10.08.2006
Blotter viste seg i Randaberg
Onsdag kveld ble en voksen kvinne utsatt for en blotter i Andreas Harestads vei i Randaberg.

Bergens Tidene    09.08.2006
Etterlyst jente rømte til Bergen
Det som har kommet frem i mediene er helt feil, sier 19-åringen som er ettersøkt i USA for falsk anmeldelse av en gruppevoldtekt i Disney World.

Aftenposten    09.08.2006
Har sikret spor
Oslopolitiet har sikret seg spor mot en eller flere av mennene bak sommerens seks overfallsvoldtekter.

Agderposten    09.08.2006
Nekter å betale mer for sexforbryter
I et desperat forsøk på å skjerme naboer, skole og nærmiljø for nye sexovergrep, godtok Grimstad kommune å betale for et varetektssurrogat for den soningsudyktige mannen. Nå sprenger regningene alle grenser. Hele saken 

Adresseavisen    09.08.2006
Anklaget for sexpress
Trondheims-advokat har fått en advarsel fra advokatforeningens disiplinærutvalg.

Nettavisen   07.08.2006
Voldtatt på danskebåten
En kvinne skal ha blitt voldtatt på danskebåten mellom Hirtshals og Stavanger søndag.

Nettavisen   04.08.2006
Tvunget til å onanere
En ung kvinne ble utsatt for overgrep på en psykiatrisk klinikk ved Sykehuset Telemark. Les mer
Sex-siktet politiker tilstår
Varaordføreren i Kautokeino har tilstått seksuell omgang med en 15 år gammel jente.


 
2009
Januar   Februar  Mars  April  Mai  
2008
Januar   Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli   August   September   Oktober  
November   Desember
2007
Januar   Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli   August   September   Oktober 
November  Desember
2006
Januar   Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli   August   September  Oktober 
Nov-des
2005
Januar   Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli-august     September  Oktober  November  Desember
2004
Januar   Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli   August  September  Oktober  November  Desember
2003
Januar   Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli   August  September  Oktober  November  Desember
2002
Januar   Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli   August  September  Oktober  November  Desember
2001
Januar   Februar  Mars  April  Mai  Juni-juli     August  September  Oktober  November  Desember
2000
September og eldre   Oktober    November  Desember  
Arkiv linker i Dagsavisen   Baneheiadrapene  Nyhetsarkiv mot pedofili og incest  Nyhetsarkiv om voldtekt

  



Barneombudet

Kirkens ressussenter

Mental Helse

Taperforeningen


     ©  Wenche og Jan Kåre Tolfsen  [ post@noabuse.no ] Sist oppdatert 06. november 2006